her çocuk ateist doğar...!

18 Haziran 2010

Dinn Dann Donn: İlan! (Kandil Özel) -1-

"Mübarek Mirac Kandili'nin tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan temenni ederim..."

"Mirac Kandili'nizi kutlarım."
Eeehh sıktı ama artık; her kandilde, bayramda... Buna da kulak diyorlar bilmem anlatabiliyor muyum? 2-3 gün önce gene kandildi, gene aynı zırvalıklar.. Yetmiyor bi de "sevgili belediye başkanımız" gidip pankart yaptırıyor da; müslüman aleminin kandilini kutluyor...


Hadi ona bişey demiyoruz da, sabahtan akşama kadar 50 kere "Kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını diler. Pazarcılar derneği başkanı: Hasan Ahmet", "Beşiktaşlılar derneği başkanı: Ali Veli", cart curt... Lan madem kutlayacaksınız şu lanet şeyi; belediye denen yavşak kurum bi ayar çeksin şuna.. Mesela ne olabilir? Önce şöyle bi tane kutlama mesajı okunur, ondan sonra da kim "
para" verdiyse onların adı alfabetik sıraya göre teker teker okunur... Yapılamaz mı bu yani? Amaç ne o zaman? Zaten günde 5 kere kafasını siktiğiniz halkla biraz daha mı kaşımak istiyorsunuz kendinizi? Ya da o götü kalkık başkanlar, taşaklı adamlar mı istiyor kendileri için özel kutlama mesajı okunmasını?
Topuna cevabım: "Orospu çocuğusunuz!"
Peki Vodafone'a, Turkcell'e ne demeli? 2-3 ay oldu Turkcell'den Vodafone'a taşıyalı hattımı, bu sürede 2 kandil oldu.. İkisinde de kutlama mesajı gönderip, açıkça beni rahatsız ettiler. Hakeza Turkcell de öyle, bi umudum vardı artık böyle dini günlerde rahatsız olmam diye ama olmadı.. E zaten bir de müslüman arkadaşların attığı mesajlar var zaten; vırt, zırt... Sanki herkes kendileri gibi olmak zorundaymış gibi davranıyorlar, belki haksızlık ediyorum onlara da ama, bir noktadan sonra dayanılmaz oluyor ya; bi de sitem ediyorlar neden cevap vermiyorsun diye... Ne diyebilirim ki?

Aaa bak başta söyleyeceğim şeyi unutmuşum; e şimdi söyliyim bari.. Lan
sevgili müslüman taşaklı iş adamları, başkanlar.. Siz dininizi bilmiyor musunuz lan? Gösteriş, riya günahtır; haramdır... Sktrin gidin uyun o kurallara, sonra %99'u müslüman ülke oluyosunuz! Hassiktir ordan!

Camiye gidin, Kuran okuyun... Okuyun, öğrenin...
VE UYUN!

10 yorum:

  1. teistleri kabalıklarıyla eleştiriyosunuz aynı yöntemleri siz uyguluyorsunuz.
    Bu sanırım "Yeni Ateizm" oluyor ? di mi ?

    YanıtlaSil
  2. daha hiçbir müslümana "ahaha gerizekalı, allah yok, boşuboşuna inanma" demedim..

    YanıtlaSil
  3. Aynı problemlerden ben de muzdaribim, yazara teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. bende mesaj göndermedim zaten herkes biri birbirlerine gönderiyorlar ben göndersem onların üstüne adamı neye rahatsız edeyim ki . güzel bir paylaşım .

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.

    YanıtlaSil
  6. Eyjafjallajokull!!!12/7/10 00:29

    siz nasıl kendi inançsızlığınıza saygı gösterilmesini istiyorsanız aynı şekilde sizde karşınızdakilerin inançlarını saygı gösterip anlayışla karşılamanız gerekir!çok bilmiş ve ukala ve bilge insan tavırları takınmak yerine saygılı olmayı öğrenin!

    YanıtlaSil
  7. önce kuran ve muhammed bana saygı göstersin

    YanıtlaSil
  8. Bana da hep gönderirler jhiç şeyimde bile olmaz bi de böyle milletin gözüne sokuyolar sanki herkes müslüman

    YanıtlaSil
  9. Oncelikle herkese selamlar. .. Bizim Dinimizde diğer dinlere ve inanmayanlara saygı vardır olabilir inanmayabilirsiniz ve kimse sizi zorlayamaz ama ben bu yaşıma kadar yoktan var olan hiç bişeye rastlamadım. Hep herseyi insanlar yapmıştır mesela bi telefon üretiyoruz ona ses veriyoruz. Kamera veriyoruz gormesi için. Höperler veriyoruz duyması için bunlar yoktan olmuyor Biz yapıyoruz. ..
    Gelelim Insana aynı şekilde Görmesi Icin Göz verilmiş. Duyması için Kulak Verilmiş. Yürümesi için ayak tatmak için dil koklamak için burun yani DUSUNULMUS. .. nasıl biz düşünerek telefon üretiyoruz aynı şekilde Bizide Biri Düşünerek Böyle üretmiş.. Yani Bi yaratıcı Var ..!! Yıllardır Insanlar bunu Buldu ama Bu yaratici Kim diye sorguladilar Kendilerine Put yaptılar deisik şeylere taptilar. .. Ve put olayı Hz.ibrahimin putlari Kirmasindan Sonra önemini yitirmistir çünkü kendi yarattıkları tanrı daha kendisini koruyamiyordu... neyse sonra Allah Peygamberler gönderdi beni kullarıma anlatin diye... bir çok peygamber g3ldi hepsi allahın izniyle mucize gösterdiler kimisi denizi 2 ye yardı firavun u alt üst etti firavun en buyik dinsizlerden biriydi o bile allaha tapacakken ölmüştür ve hala cesedi secde eder vaziyette müzede durmaktadır bakabilirsiniz... Yani şunu demek istiyorum islama inansin inanmasın dünyanın hepsi birseylere taparlar Çünkü Hiç bişey kendiliğinden var olamaz günümüzde bile ineğe Tapan var put a Tapan var aya yıldıza güneşe ateşe toprağa Tapan var ama Kimse demiyor biz yoktan var olduk. ... Kimse yanlış anlaması n ben sadece düşüncelerimi yazdım Herkes istediği yaşamı seçmekte ozgurdur çünkü Her koyun kendi bacağından asılır.....

    YanıtlaSil
  10. İlk önce çocuk gibi hakaret ve kufur hariç herşeye alınan tribe giren siteyi terk etsin.
    Din inanani da inanmayanida tartışmayı açık tutmalıdır

    YanıtlaSil